Bannerutvikling med QR-kode

Bannerutvikling er prosessen med å designe og utvikle både digitale og trykte bannere for bruk i markedsføring. Disse bannerne kan vises på nettsteder, sosiale medier, apper og andre digitale plattformer, men kan også trykkes for fysisk bruk. For eksempel kan man plassere en attraktiv banner med en QR-kode på en bar, i et bilverksted eller i et treningsenter, slik at kunder kan besøke nettstedet eller legge igjen en anmeldelse.

Målet med bannerutvikling er å tiltrekke oppmerksomheten til målgruppen, formidle et budskap og oppmuntre til ønsket handling, som å klikke på banneret for å besøke en nettside eller kjøpe et produkt. Bannerutvikling kan være en effektiv markedsføringsstrategi for å øke merkevarebevissthet, drive trafikk til nettsider og generere salg eller konverteringer.

Vi tilbyr også spesialiserte bannertjenester, inkludert utvikling av bannere med QR-kode og NFC-teknologi for å samle inn tilbakemeldinger i Google My Business. Ved å integrere QR-koder og NFC i bannere kan bedrifter enkelt samle inn tilbakemeldinger fra kunder og forbedre sin online tilstedeværelse.

I tillegg bruker vi UTM-merker for å spore klikk fra QR-koder, slik at bedrifter kan måle effektiviteten av sine bannerkampanjer og justere sin markedsføringsstrategi etter behov. Med riktig design og strategi kan både digitale og trykte bannere være en kraftig måte å nå ut til målgruppen og oppnå markedsføringsmål på.

Prosessen bak bannerutvikling innebærer flere nøye definerte trinn for å sikre effektiv design og budskapsformidling:

Vår dedikerte grafiske designer vil være din trofaste veileder gjennom hvert steg av prosessen, fra de første konseptuelle diskusjonene til den endelige leveransen av ditt unike banner. Vi forstår viktigheten av å lytte nøye til dine ideer og tilbakemeldinger, og vi er her for å gjøre din visjon til virkelighet.

Kravsanalyse og målsetting

Først og fremst defineres målgruppen, målsettingen med banneret og hvilken handling man ønsker å oppmuntre til. Dette inkluderer også å identifisere nøkkelbudskapet som skal formidles.

Designkonsept og kreativ utvikling

Basert på informasjonen fra det første møtet, begynner designeren å utvikle ulike konsepter og designforslag for banneret. Dette kan inkludere valg av bilder, farger, tekst og grafiske elementer som passer til kundens merkevareidentitet og målsetninger.

Godkjenning av konsept

Designeren presenterer de ulike designforslagene for kunden, som deretter velger det de liker best eller gir tilbakemeldinger for eventuelle endringer. Det kan være nødvendig med flere iterasjoner før det endelige designet blir godkjent.

Utvikling og produksjon

Når designet er godkjent, begynner designeren å implementere det i det valgte bannerformatet. Dette kan innebære å tilpasse størrelsen, optimalisere bildene for nettet, og legge til eventuelle animasjoner eller interaktive elementer.

Testing og revisjon

Etter at banneret er ferdig utviklet, gjennomgår designeren en kvalitetskontroll for å sikre at alt fungerer som forventet og at det ser bra ut på forskjellige enheter og nettlesere. Kunden får muligheten til å gi tilbakemelding og be om eventuelle endringer eller justeringer.

Godkjenning og levering

Når kunden er fornøyd med det endelige resultatet, blir banneret godkjent og levert i riktig format for distribusjon. Designeren kan også gi råd om beste praksis for å implementere banneret på ulike plattformer og nettstedet.

Tjenester innen bannerutvikling er avgjørende for effektiv markedsføring på nett av flere grunner:

Tiltrekker oppmerksomhet

Tiltrekker oppmerksomhet

Velutformede og engasjerende bannere har evnen til å fange oppmerksomheten til målgruppen når de ruller gjennom nettsteder eller sosiale medier. Dette øker sjansene for at brukerne legger merke til budskapet ditt og utfører ønsket handling.

Formidler budskapet

Formidler budskapet

Bannere gir en plattform for å kommunisere viktige budskap, tilbud eller produkter på en visuelt tiltalende måte. Den korte og konsise naturen til bannere gjør dem ideelle for å formidle nøkkelinformasjon på en effektiv måte.

Skaper merkevarebevissthet

Skaper merkevarebevissthet

Gjennom kreativ bruk av logoer, farger og visuelle elementer kan bannere bidra til å styrke merkevareidentiteten din og gjøre merket ditt gjenkjennelig for potensielle kunder.

Drives trafikk

Drives trafikk

Ved å inkludere kall til handling (CTA) i bannere, for eksempel “Klikk her” eller “Lær mer”, kan du oppmuntre brukerne til å utforske mer på nettstedet ditt, noe som øker trafikken og potensielt fører til konverteringer.

Målbare resultater

Målbare resultater

Et av de store fordelene med bannerannonsering er muligheten til å måle effektiviteten direkte. Ved å spore klikkfrekvenser og konverteringsrater kan du få innsikt i hvordan bannerne dine presterer og gjøre nødvendige justeringer for å optimalisere kampanjene.

Innovasjon

Innovasjon

Design er ofte drivkraften bak innovasjon og utvikling av nye produkter og tjenester. Gjennom kreativt og strategisk design kan bedrifter skape unike løsninger som møter kundenes behov på nye og innovative måter.

Klar til å se resultater?​

Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!​