Bli bedre kjent med Digital Group AS, et digitalbyrå som hjelper deg med å utnytte digitale muligheter.

Digital Group er et selskap som fokuserer på digital markedsføring og utvikling av nettsider. Vi tilbyr tilpassede løsninger innen en rekke digitale tjenester, som nettutvikling, webdesign, motion design og logo design. Vårt mål er å assistere bedrifter med å realisere sitt digitale potensial og etablere verdifulle online forbindelser.

Digital Group AS ble etablert i begynnelsen av 2023 av grunnleggere som kombinerte sin lidenskap og ekspertise. Siden starten har teamet vårt, bestående av erfarne profesjonelle, arbeidet dedikert for å tilby innovative digitale løsninger som styrker våre kunders posisjon i et dynamisk digitalt miljø.

Hos Digital Group AS verdsetter vi langsiktige samarbeid som bygger på tillit, åpenhet og felles suksess. Vi er her for å støtte deg, enten det er å øke synligheten på nett, forbedre merkevarens profil, eller drive konverteringer. Vi er en pålitelig partner som er klar til å hjelpe deg med å nå dine digitale mål.

Vår portefølje gir et innblikk i vår kompetanse, tidligere prosjekter og tilnærming til ulike utfordringer i den digitale verdenen. La oss utforske sammen hvordan vi kan transformere din virksomhet og nå nye høyder i det digitale landskapet.

Team Digital Group

Juri Smirnov

Juri Smirnov

SEO-spesialist

Julija Martinuka

Julija Martinuka

Motion designer

Veronika Horeva

Veronika Horeva

UX-UI designer

Andrey Barinov

Andrey Barinov

Web developer

Ekaterina Kalekina

Ekaterina Kalekina

UX-UI designer

Alex Koval

Alex Koval

Frontend developer

Selskaper vi samarbeider med

Vår visjon

Vår visjon om å være ledende innen vårt felt går hånd i hånd med vår forpliktelse til å være en pålitelig veiviser for våre kunder i den stadig skiftende digitale verdenen. Vi tror på å gå utover det forventede, å utfordre det konvensjonelle og å stadig søke etter nye muligheter til å forbedre og innovere.

Med et team av lidenskapelige eksperter innen SEO, design og nettsideutvikling, er vi dedikert til å levere ikke bare løsninger, men skreddersydde strategier som passer perfekt til våre kunders unike behov og mål. Gjennom vår misjon inspirerer vi ikke bare våre kunder til å lykkes digitalt, men også hele bransjen til å strebe etter høyere standarder og kontinuerlig vekst.

Vi ser en fremtid der enhver bedrift, uansett størrelse eller bransje, har potensialet til å blomstre online, og vi er fast bestemt på å være den drivkraften som hjelper dem med å realisere denne visjonen.

Klar til å se resultater?​

Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!​